Dekkarit-festivaalin kirjoituskilpailun satoa: Rikosaalto-kirja

Spread the love

Kesällä 2018 pidettiin Varkaudessa kolmas Dekkarit-festivaali. Siihen liittyen järjestettiin myös valtakunnallinen rikosaiheinen kirjoituskilpailu. Kilpailun parhaimmistosta on koottu tämä kirja!

Teoksen kustantaja, Klubin kirjasto, haluaa ilmaista syvän kiitollisuuden tekijöille ja yhteisöille, jotka antamallaan suoranaisella tuella tai työpanoksella ovat tehneet mahdolliseksi tämän teoksen ilmestymisen sähköisenä kirjana: kaikki kirjan kirjoittajat, Teemu Kantonen ja Mikko Lehtinen, jotka omalla sitoutumisellaan ja pitkäjänteisyydellään saattoivat tämänkin projektin maaliin, sekä kaikki ne Vapaaehtoiset, jotka olivat 2018 rakentamassa Dekkarit 2018 – Rikospaikkana Varkaus tapahtumaa. Erityiskiitos Ari Wahlstenille, joka laittoi itseään likoon ennen kokemattomalla tavalla. Yhteisöistä kiitoksen osoitamme Suomen Dekkariseuralle, Mauri Sariola Seuralle, Warkaus-Seuralle, Hukka-Pallon Kulttuurijaostolle sekä Kustantamo Reunalle.

Klikkaa alta luku, johon haluat siirtyä! Tai jos haluat tulostaa koko kirjan, voit ladata sen tästä pdf-muodossa. Julkaisemme kirjan lukuja blogissa muutaman viikon ajan päivittäin!

3 kommenttia artikkeliin ”Dekkarit-festivaalin kirjoituskilpailun satoa: Rikosaalto-kirja”

  1. Hei, Olen Uudenmaan kirjoittjat ry:n jäsen. Tiedän että itseni lisäksi muutama muukin yhdistyksestämme osallistui rikosaiheiseen kirjoituskilpailuunne.
    Siis nyt 2019, Ja meitä kaikki kiinnostaisi tietää montako kirjoitusta teille tuli
    ja millaisia ne olivat ja mikä selviytyi voittajaksi.

    Vastaa
  2. Hei Ulla! En liity mitenkään sykkeessa.fi -sivustoon tai Dekkarit-festivaaliin, enkä myöskään sitä tiedä, saisinko antaa tässä mitään tietoja, mutta kun olen kuitenkin saanut varmasta lähteestä infoa, ja on kurjaa odotella tietoja, kommentoin tähän sinulle. =) Kirjoituksia käsittääkseni osallistui yli 180 ja niistä valikoitui julkaistavaksi 27 tekstiä, joiden kirjoittajiin tapahtumasta ilmeisesti on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. Voittajasta minullakaan ei ole tietoa.

    Vastaa

Jätä kommentti