Ihmisen osa -elokuva tulee teattereihin jouluksi

Spread the love

Varkaudessa Elokuvateatteri Maximissa toimiva Hopeatähti-elokuvakerho on todellakin ”paikkansa ansainnut” – siitä oli todisteena myös keskiviikkona 21.11. ennakkonäytöksenä nähdyn uuden kotimaisen elokuvan, Ihmisen osa, katsojamäärä. Maximin kaikki kolme salia täyttyivät katsojista. Ennen näytöstä vierailijoina olivat elokuvan ohjaaja Juha Lehtola ja kirjailija Kari Hotakainen kertomassa elokuvasta ja vastaamassa katsojien kysymyksiin. Elokuvan ovat yhdessä käsikirjoittaneet Lehtola ja Hotakainen, joita haastatteli Tapio Tuomainen.

Ihmisen osa -elokuva on syntynyt Kari Hotakaisen samannimisen menestysromaanin innoittama. Ihmisen osa on elokuva perheestä, joka unohti olevansa perhe ja elokuva Pekasta, joka unohti olevansa vain ihminen. Videohaastattelussa kirjailija Kari Hotakainen ja ohjaaja Juha Lehtola.

Jätä kommentti