Varkauden paras palveluhenkilö ja -yritys julkistettiin

Spread the love

Varkaudessa saa hyvää palvelua. Navitas Yrityspalvelujen matkailuyksikön ja Warkauden Nuorkauppakamari ry:n järjestämässä Palvelun Helmi 2018 -kampanjaan tuli ajalla 1.10.-15.11. perinteiseen tapaan runsaasti ehdotuksia. Varkauden parhaaksi palveluhenkilöksi ehdotuksia tuli 269 kpl ja parhaalle palveluyritykselle ehdotuksia tuli 262 kpl.

Vuoden 2018 Palvelun Helmet julkistettiin Varkauden Joulunavaus -tapahtuman yhteydessä Taulumäen torin Torilaivan esiintymislavalta lauantaina puoliltapäivin. Varkauden parhaaksi palveluhenkilöksi ehdotusten perusteella raati oli valinnut Perttu Laitisen K-Market Hertusta ja Varkauden paras palveluyritys oli ehdotusten perusteella ja raadin valitsemana Enigma Xperience.

Parhaana palveluhenkilönä Perttu Laitisen jälkeen saivat useita ehdotuksia myös Anni Koponen Taito Shopista ja Tanja Korhonen Varkauden Teatterista. Yritysten osalta toiseksi eniten kiitosta saivat K-Market Herttu ja Uimahalli Ilopisara. Kaikkien ääniä saaneiden henkilöiden ja yritysten tiedot julkaistaan www.visitvarkaus.fi -sivustolla. Ehdotuksia antaneiden kesken on arvottu palkintoja ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet palkintoineen julkaistaan myös www.visitvarkaus.fi -sivustolla.

Videojutussa Palvelun Helmi 2018 -kampanjan tulosten julkistaminen ja haastattelussa Varkauden parhaana palveluhenkilönä palkittu K-Market Hertun yrittäjä Perttu Laitinen ja parhaana palveluyrityksenä palkitun, Enigma Xperiencen yrittäjä Johanna Teivainen.

Jätä kommentti