Järvi-Suomen kuvakisassa iso kattaus hienoja kuvia

Spread the love

Järvi-Suomen kameraseurojen kuvakilpailu järjestetään vuosittain ja järjestäjä vaihtuu vuosittain. Tänä vuonna järjestäjänä oli Varkauden Kameraseura ry. Kyseessä oli seitsemän kameraseuran valokuvakilpailu – järjestäjäseuran lisäksi kisaan osallistuivat Hankasalmen Kameraseura, Juvan Kamerakerho, Mikkelin Kameraseura, Pieksämäen Kamerat, Savonlinnan Fotokerho ja Suolahden Kamerat. Kilpailu käytiin viidessä sarjassa – mustavalkokuvat, värikuvat, teema (”Kohtaamisia), luontokuvat ja nuoret.

Kilpailun tulokset julkistettiin lauantaina 14.3. Varkaudessa. Parhaaksi kuvaajaksi kisassa tuli yhteispisteissä Varkauden Kameraseuran Veini Suuronen ja seurojen välisessä järjestyksessä ykkönen oli Pieksämäen Kamerat. Tilaisuuden avasi varkautelainen Ukevox musiikkiesityksillään.

Kilpailutulokset sarjoittain 10 parhaan osalta.  Sarjassaan palkittuna voi olla sama kuvaaja eri kuvavedoksillaan. Mustavalkokuvat: 1) Veini Suuronen (Varkaus), 2) Terttu Kääriäinen (Pieksämäki), Terho Poikolainen (Suolahti), 4) Kimmo Jukarainen (Mikkeli), 5) Ahti Väisänen (Pieksämäki), 6) Seppo Hynninen (Pieksämäki), 7) Veini Suuronen (Varkaus), 8) Vesa Väänänen (Mikkeli), 9) Mikko Sairanen (Savonlinna), 10) Juhani Jartti (Savonlinna).

Värikuvat: 1) Kadi Kidma (Hankasalmi), 2) Kadi Kidma (Hankasalmi), 3) Veini Suuronen (Varkaus), 4) Leila Perttunen (Suolahti), 5) Jake Kukowski (Juva), 6) Seppo Nykänen (Pieksämäki), 7) Timo Heinonen (Varkaus), 8) Marjatta Keinänen (Varkaus), 9) Seppo Hynninen (Pieksämäki), 10) Riitta Makkonen (Hankasalmi).

Teema: 1) Riitta Heiskanen (Savonlinna), 2) Riitta Räsänen (Savonlinna), 3) Jake Kukowski (Juva), 4) Veini Suuronen (Varkaus), 5) Kadi Kidma (Hankasalmi), 6) Keijo Kääriäinen (Pieksämäki), 7) Kadi Kidma (Hankasalmi), 8) Mikko Sairanen (Savonlinna), 9) Seppo Hynninen (Pieksämäki), 10) Minna Kääriäinen (Pieksämäki).

Luonto: 1) Keijo Kääriäinen (Pieksämäki), 2) Veini Suuronen (Varkaus), 3) Aleksi Ikonen (Mikkeli), 4) Petri Martikainen (Juva), 5) Mikko Sairanen (Savonlinna), 6) Jukka Turpeinen (Hankasalmi), 7) Terttu Kääriäinen (Pieksämäki), 8) Veini Suuronen (Varkaus), 9) Ari Kärkkäinen (Varkaus), 10) Hannu Auvinen (Pieksämäki).

Nuoret: 1) Aarni Puupponen (Mikkeli), 2) Aarni Puupponen (Mikkeli), 3) Hili Sorvali (Pieksämäki), 4) Elli Riipinen (Juva), 5) Elli Riipinen (Juva), 6) Aarni Puupponen (Mikkeli), 7) Hili Sorvali (Pieksämäki), 8) Elli Riipinen (Juva), 9) Elli Riipinen (Juva), 10) Aarni Puupponen (Mikkeli).

Videojutussa järjestäjäseuran edustajien kommentointia kilpailusta ja valokuvauksesta. Haastattelussa kilpailun kuvasihteeri Timo Heinonen, Varkauden Kameraseuran puheenjohtaja Heikki Hirvonen ja Varkauden Kameraseuran sihteeri Pekka Varneslahti.

Jätä kommentti