Talvipäivänseisaus-tapahtumassa Tulenveiston SM-kilpailu

Spread the love

Ensimmäistä kertaa järjestetään Tulenveiston SM-kilpailu Varkaudessa Taipaleen kanavamuseon pihalla lauantaina 21.12. Talvipäivänseisaus-tapahtuman yhteydessä – osana Varkauden kaupungin 90- vuotisjuhlavuoden tapahtumia. Talvipäivänseisaus-tapahtumalla on Varkaudessa yli 20 vuoden perinteet ja tapahtumapaikalla on vieraillut jopa yli 2 000 kävijää. Tapahtuman järjestäjinä ovat Varkauden kaupunki, Varkauden museot, Kanavan kahvio, Warkautelaiset ry ja Warkauden veisto ry. Tapahtumaa tukevat Pohjois-Savon kulttuurirahasto ja Varkauden kaupunki. Yhteistyössä on mukana myös paikallisia yrityksiä

Tapahtuma järjestetään Tulenveiston SM-kilpailun järjestelyjen vuoksi Talvipäivänseisauksen aattona. Videohaastattelussa tulevasta tapahtumasta kertovat Warkauden veisto ry:n puheenjohtaja Marika Walldén ja Warkautelaiset ry:n puheenjohtaja Tiina Immonen.

Jätä kommentti