Vacances d’automne en France – episode 3

Spread the love

Saatiin sadetta vikonlopun ja maanantain aikana. Ja tiistain vastaisena yönä tämän syksyn ensilumi Ecotay l’Olmeen. Sade tulikin tapeeseen – luonto suorastaan pyysi sitä. Lumi vain näyttäytyi Ecotay l’Olmessa – sää vaihtelee – aamulla lunta, puoliltapäivin lumetonta ja viikonlopulle Meteo lupailee 16 lämpöastetta. Ja tänään tiistaina saimme seuraksemme tuulen. Lumesta puheen ollen – maanantaina n. 1.000 metrin korkeudella, vajaan 40 km:n päässä olinpaikastamme, lunta oli kertynyt n. 20 cm – ellei enemmänkin.

Viikonlopun vesisateen vuoksi säätilanne hillitsi kävelylenkkiemme toteuttamista tyttäremme koirien kanssa. Mutta tänään tiistaina koitti riemunpäivä ja päästiin normaaliin päiväjärjestykseen – mäkiä ylös ja alas – eri lihasryhmät saivat hyvää harjoitetta.

Tiistai on näillä seuduin päivä, jolloin roskienkeräysauto ajaa. Eli roskikset kadunvarteen tyhjennystä varten.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Yksi kommentti artikkeliin ”Vacances d’automne en France – episode 3”

Jätä kommentti