Juhani Valtolan valokuvat puhuttelevat

Spread the love

Luontokuvista sarjoihin sekä muuta matkoilta poimittua – mittavassa valokuvanäyttelyssä Varkauden kirjaston näyttelytilassa 30.10.2018 saakka. Näyttelyn kuvat on Juhani Valtola EFIAP/s, koonnut pääosin lintujen kevätmuuttoon liittyvästä kauneudesta ja myös taisteluista, jotka kuuluvat kevään  rituaaleihin ennen rauhoittumista pesintään.

Valtola on osallistunut FIAP:n kansainvälisiin näyttelyihin 37 eri maassa, joissa hänen kuviaan on palkittu tai hyväksytty. Kaikkiaan hyväksyntöjä on yhteensä 585 kpl. Yhteensä 175 eri näyttelyä, joista hänelle on tullut palkintoja ja hyväksyntöjä. Näyttelyissä saamiensa hyväksyntöjen ja palkintojen ansiosta hänelle on myönnetty EFIAP/s arvonimi, Exellence Fédération Internationale de l’Art Photographique /s (Silver). Hän on myös saanut arvostetun, THE BEST AUTHOR OF THE SALONS (FIAP Blue Pins).

SKsL on myöntänyt Valtolalle suomalaisista näyttelyistä saamiensa hyväksyntöjen ja palkintojenansiosta Suomen Kameraseurojen liiton Suurmestarikuvaajan arvonimen.

Videohaastattelussa valokuvaaja Juhani Valtola EFIAP/s kertoo valokuvanäyttelystään ja teoksistaan.

Jätä kommentti