Ennen vanhaan – teatterihistoriaa valokuvanäyttelyssä

Spread the love

Varkauden Teatterin 105-vuotissyntymäpäivän merkeissä teatterin aulatila kertoo varkautelaisen teatteritaiteen historiaa valokuvanäyttelyllä, jonka on koostanut ja valokuvat kehystänyt Varkauden Nuortenpaja. Esillä on 86 valokuva-arkiston helmeä, joista vanhimmat ovat tiettävästi 1930-1940-luvuilta. Näyttelyn on ripustanut Tiina Ruutiainen ja näyttelyyn on mahdollisuus käydä tutustumassa Varkauden Teatterin lippukassan aukioloaikoina – ja luonnollisestikin teatteriesitysten yhteydessä.

Videohaastattelussa Varkauden Teatterin markkinointi- ja viestintäsihteeri Sari Kaurola, Varkauden Teatterin teatterinjohtaja Kari Suhonen ja Varkauden Nuortenpajan yksilövalmentaja Kaisa Mäntymaa kertovat Ennen vanhaan -valokuvanäyttelystä.

Pahoittelen videon hieman heikohkoa kuvanlaatua. -Teemu

Yksi kommentti artikkeliin ”Ennen vanhaan – teatterihistoriaa valokuvanäyttelyssä”

Jätä kommentti