”Kesä kahdeksantoista” Taipaleen kanavalla

Spread the love

Taipaleen kanavan historiallinen miljöö herää henkiin kahdeksi kesäiseksi illaksi käsitellen sisällissodan jälkeisiä ihmiskohtaloita sekä elämänmenon jatkumista – huumoria ja ajan säveliä unohtamatta. Teatteriryhmä Nimettömät toteuttaa yhteistyöprojektina kierrosnäytelmän Kesä kahdeksantoista. Taipaleen luonnonkaunis ja historiallinen kanava-alue tarjoaa katsojille yli 30 esiintyjän voimin taas aivan uudenlaisen, ennennäkemättömän ja monipuolisen musiikista sekä teatteri-ilmaisusta koostuvan kesäelämyksen. Kierrosnäytelmät ovat ”luonnonkatsomossa” perjantaina 6.7. ja lauantaina 7.7. Saamiemme tietojen mukaan lauantai-illan viimeisen näytöksen jälkeen tarjolla on ”musiikkia ja muikkuja”.

Videohaastattelussa Teatteriryhmä Nimettömien puheenjohtaja Tommi Taskinen, kierrosnäytelmän ohjaaja, yhteisötaiteilija Vilja Itkonen ja Varkauden Soittokunnan kapellimestari Janne Juutilainen.

Jätä kommentti