Vekara-viikkoa Kesäkadulla

Spread the love

Vekara-Varkaus -festivaaliviikon torstai oli kiva päättää Kesäkatuiltaan Kauppakadulla, joka muuttui aurinkoiseksi kävelykaduksi. Kesäkadun järjestämisestä vastasivat Keski-Savon Yrittäjänaiset ry ja Vekara-Varkaus.

Festivaaliviikon perinteeksi on muodostunut Vekarakulkue, joka lähti liikkeelle kirjaston edestä iltakuudelta – mukana kulkueessa metsänväeksi pukeutuneita lapsia, Soisalo-opiston tanssikoulun esiintyjiä, Varkauden Teatterin Teatterin taikaa -ryhmän näyttelijöitä ja eläinystäviä. Kulkueen kärjessä Team Ahman auto ja kulkuetta rytmittämässä Varkauden Soittokunta.

Vekaramieleistä ohjelmaa oli tarjolla Halosen aukion esiintymislavalla, katuruokaa oli tarjolla ja myös Pienet Yrittäjät olivat mukana Kesäkadulla, esimerkiksi Waltterin koulun 5 A-luokkalaisia, jotka olivat kurssiluonteisesti saaneet oppia yrittäjyyteen. Hieno juttu!

Koiraihmisten Match Show Huruslahden rannan tuntumassa ja  mahdollisuus oli lähteä vesille kirkkovenesouturetkelle. Edellä vain muutama poiminta Kesäkadun ihmisvilinästä.

En sinänsä muista, milloin viimeksi Kauppakatu on täyttynyt vastaavanlaisesta ihmispaljoudesta. Kesäkatu veti väen liikkeelle – ihan niin kuin ”silloin vanhoina hyvinä aikoina”.

Jätä kommentti