TaideVarkaus60+ avautuu kesän ajaksi

Spread the love

TaideVarkaus60+ eli Varkaudesta lähtöisin olevat taiteilijat, 11 taiteilijaa, ovat saattaneet pari vuotta sitten käynnistyneen projektin yhteiseksi näyttelyksi, joissa teokset esittäytyvät viidessä eri paikassa – Ravintola kaks Ruusua, Keskuskonttori, Warkauden Klubi, Varkauden taidemuseo ja museon läheisyydessä oleva ”terassialue” (As Oy Varkaussaari). TaideVarkaus60+ esittäytyy 26.8.2018 saakka.

TaideVarkaus60+ muodostuu seuraavista taiteilijoista: Lars Holmström, Kerttu Horila, Helena Hyvönen, Jukka Itkonen, Jouko Järvisalo, Lasse Kosunen, Ipi Kärki, Lasse Lamberg, Anneli Loponen, Elisa Rovamo ja Timo Viljakainen. Taiteilijat kutsuvat yleisön mukaan avajaisiin Päiviönsaarelle eri paikkoihin perjantaina 1.6. He ovat paikalla klo 16.00-17.30 Ravintola kaks Ruusussa, Keskuskonttorilla ja Warkauden Klubilla. Avajaiset jatkuvat Varkauden taidemuseolla klo 18-19.

Videohaastattelussa Lars Holmström, Helena Hyvönen ja Jouko Järvisalo.

Jätä kommentti