Kaupunginvaltuusto sai lisäeväitä kaupunkistrategiaan

Spread the love

Varkauden kaupunkistrategian valmistamiseksi on työskennelty voimakkaasti ja yksityiskohtaisia ratkaisumalleja on olemassa. Kaupunginvaltuuston kokouksessa kaupunkistrategian toteutusta hyvinvoinnin ja elinvoimaisuuden osalta selvittivät Varkauden Kauppakamariosaston edustajana Tommi Taskinen, joka Teatteriryhmä Nimettömät ry:n puheenjohtajana toi myös kuulumiset vapaaehtois- ja kulttuurityön osalta. Varkauden kaupunginarkkitehti Satu Reisko toi esille kaupunkiympäristön fyysistä näkökulmaa, kaupungininsinööri Jani Viljakainen näkökulmaa ympäristön ja viihtyisyyden osalta ja hyvinvointipuolen asioita selvitti hyvinvointikoordinaattori Marja-Liisa Honkanen.

Ennen kaupunginvaltuuston kokouksen alkua videohaastattelussa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kari Rajamäki.

Jätä kommentti