Laskiaisriehaa Warkauden Klubilla

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Todella ihanteellinen ulkoilusää vauhditti laskiaisriehatapahtumaa Warkauden Klubin ympäristössä. Mäenlaskurinteessä sai huimat vauhdit, kuuma mehu lämmitti kuten myös nuotiomakkara. Tapahtuman järjestivät Warkaus-seura ry, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varkauden paikallisosasto ja Varkauden ev.lut. seurakunta.

Hirnuvan hevosen vankkuriajelulla pääsi 15-vuotiaan Veeti-hevosen kyydissä katselemaan Wanhan Varkauden talvimaisemia Päiviönsaarella. MLL:n väki hoiti mehutarjoilun ja seurakunnan edustajana seurakuntapastori Pirjo Parviainen kertoi laskiaisesta ja pääsiäiseen johtavasta paastonajasta. Ja puiden välissä oleva maja oli runsaan kiinnostuksen kohteena.

Tapahtuman yhteydessä lahjoitettiin loppuvuonna 2017 Varkauteen syntyneille vauvoille puiset perinnekelkat. Warkaus-seura ry saattoi kunniakkaasti perinnekelkkaprojektin päätökseen eli viime vuoden aikana Varkauteen syntyneet vauvat saivat Suomi100 -juhlavuoden merkeissä perinnekelkat. Saamiemme tietojen mukaan vuoden 2017 aikana Varkauteen syntyi 144 vauvaa.

Laskiaisriehassa perinnekelkkoja luovutettiin seuraaville perheille: Sami ja Anastasia Thil, Pia ja Teuvo Vartiainen, Henna Havukainen, Juli-Anna Saarinen ja Jouko Purtsi, Klarissa Kinnunen ja Markku Suhonen, Mari Kuutti ja Jouni Räsänen, Jouko ja Nina Partanen, Suvi ja Jari Jaatinen, Tiia Liuska ja Samuel Rissanen, Leea ja Mikko Kipinoinen, Eveliina ja Antti Pöllänen, Noora Koponen ja Jarno Boman, Jeremias Rantanen, Minna Lundberg ja Juuso Mela, Kirsi Juutinen ja Veikko Junkkarinen, Anniina ja Pasi Hynninen, Minna ja Jarno Ylelä, Tiia Kajasjärvi ja Jani Ambrusin, Elina Mäki ja Tuomo Mutanen, Ilona Noponen ja Jouni Virtanen, Saara Kinnunen ja Tomi Titoff, Kirsi ja Simo Tuomainen.

Yksi kommentti artikkeliin ”Laskiaisriehaa Warkauden Klubilla”

Jätä kommentti