Runebergin päivä Svenska Skolanissa

Spread the love

Viidentenä päivänä helmikuuta Varkauden ruotsinkielisen koulun oppilaat viettävät perinteistä Runebergin päivää. Runeberg on yksi niistä perinteistä, joita koulu vaali ja viettää. Muita isompia juhlaperinteitä ovat tietenkin Lucia ja Svenska dagen. 

Tänä vuonna koulussa on avoimet ovet juuri maanantaina 5.2.2018 ja kaikki ovat tervetulleita tutustumaan kouluun. Haluamme painottaa, että koulu on avoimena kaikille varkautelaisille lapsille, asuinpaikkaa ja äidinkieltä katsomatta. Jos pienet ryhmät ja yksilöllinen opetus kiinnostaa, missä lapsi otetaan huomioon omana itsenään ja missä luonto ja ulkoilu toimivat luonnollisena osana opetusympäristöä, ruotsinkielinen koulu on hyvä vaihtoehto lapsellesi. Ei tarvitse olla tietyn tasoista ruotsin kielen osaamista, riittää, että on positiivinen asenne.

Ruotsinkielisellä koululla on vahvat perinteet ja vankka tuki sekä historia menestyksekkäistä opiskelijoista. Kieli on aina rikkaus, joka tukee muuta oppimista ja muiden kielien oppimista.

Lämpimästi tervetuloa 5.2. koululle (osoite Kivipurontie 8) tai jos paremmin sopii jokin muu päivä, niin ottamalla yhteyttä lea.ruhanen@varkaus.fi tai 0400 953980, voi sopia ajankohdasta.

Nea Ikonen
Varkauden ruotsinkielisen koulun ystäväyhdistyksen puheenjohtaja

Jätä kommentti