Toistasataa pelaajaa katusählyturnauksessa

Spread the love

SM Katusählykiertueen Varkauden turnaus pelattiin 28.5. Päiviönsaarella 19 joukkueen voimin – pelaajia oli yhteensä n. 120. Yli kuusi tuntia kestänyt, Hukka-Pallon järjestämä turnaus pysyi hyvin aikataulussaan ja järjestelyt saivat kiitosta myös erotuomareiden taholta.

Katusählykiertueessa on kaikkiaan 31 osakilpailua ja kiertueen sarjojen voittajat pääsevät Helsingin Kampissa Narinkkatorilla pelattavaan SM-lopputurnaukseen. Varkauden katusählyturnauksen voittajiksi pelasivat seuraavat joukkueet: miesten sarja: Katuhait (sarjassa 9 joukkuetta), sekasarja: Keikkabussi (sarjassa 3 joukkuetta), firmasarja: Kuljetus P. Janhunen (sarjassa 4 joukkuetta), poikien sarja: SPP (sarjassa 2 joukkuetta) ja tyttöjen sarja: FC Team (tyttöjä oli vain yksi joukkue, joka pelasi poikia vastaan).

Ohessa kuvaa turnauksesta puolenpäivän seutuun.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti