Tuplavoitto Suomeen mormuskoinnin MM-kisoissa

Spread the love

Suomi pelasti mormuskoinnin MM-kisat ja 13 maata kilpaili mestaruudesta Joroisten Valvatuksella viikonloppuna 15.-16. helmikuuta. 17th Ice Fishing Championship 2020 oli suunniteltu pidettäväksi Liettuassa, mutta kisat peruuntuivat jäättömän tilanteen vuoksi. Suomen kilpapilkkijät yhdessä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön (SVK), Varkauden kaupungin ja Joroisten kunnan kanssa tekivät pelastavan liikkeen ja kisajärjestelyt hoidettiin ennätysajassa.

Kisoissa Suomi oli menestyksekäs – joukkuekilpailun voitollaan ja henkilökohtaisen kisan voittoon pilkki Harri Nikula. Joukkuekilpailussa pronssia sai Venäjän joukkue ja hopean Ukrainan joukkue. Henkilökohtaisessa kisassa hopeaa sai Ukrainan Vitalii Stadnichenko ja pronssia Latvian Raimonds Kinerts. Suomen hyvää menestystä henkilökohtaisesti saavuttivat Asa Palhomaa neljäntenä ja Jussi Rossi viidentenä. Suomen joukkueen Raine Kortet kisasi sijalle 15, Samppa Ylönen sijalle 62 ja Eija Lokasaari-Leski sijalle 64. Ensi vuonna maailmanmestaruuskisat järjestetään Virossa.

MM-morri 2020-kisojen palkintojenjakotilaisuus pidettiin sunnuntai-iltana 16.2. Varkaudessa Warkaus-salissa ja ilta huipentui gaala-illallistilaisuuteen Warkauden Klubilla.

Videohaastattelussa kilpailuvastaava Marcus Wikström Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry:stä.

Jätä kommentti