Hukka-Pallolla kauden päätöstilaisuus

Spread the love

Hukka-Pallon salibandykauden 2018-2019 päättäjäisiä vietettiin aurinkoisissa tunnelmissa Warkauden Klubilla. Joukkueet ovat uurastaneet harjoituksissa ja otteluissa. Torstai-iltana 6.6.2019 oli vuorossa palkitsemiset Warkauden Klubilla järjestetyssä kauden päättäjäistilaisuudessa.


Palkitsemisvuorossa E-junnut.

F-junnuista  kaikki saivat palkinnon. E-junnuista ahkerimpana treenaajana palkittiin Aleksi Hämäläinen, kehittyjänä Onni Pulliainen, puurtajana Jimi Hartmuth, tsempparina Onni Voutilainen ja tukipilarina Niilo Kolari. A-pojista tukipilarina palkittiin Tatu Karvinen, hymypoikana Leevi Launo ja valmennuksen valintana Miika Rissanen. Lisämeriittina tuotakoon julki, että maalivahdit Juhani Järveläinen ja Tomi Sutinen olivat sarjansa Top 3-maalivahteja torjuntaprosenteissa ja Joonatan Laitinen voitti maalipörssin ja oli pistepörssin kakkonen.


Tarja Kolari jakoi pokaaleja.

Naisten joukkueessa joukkueen palkitsemana paras pelaaja oli Aada Sivonen, paras puolustaja Sirkku Markkanen, puurtajana palkittiin Laura Turunen ja seuran kiertopalkinnon sai Anni Sivonen. Pistepörssin ykkösiä olivat Tuija Valo ja Anni Räisänen.

Tyttöjen ryhmäkuva -pelaajien yhteishenkeä.

Jätä kommentti