Evästystä ja innoitusta valtuustoseminaarissa

Spread the love

Kun tunnistaa uhat, on parempi mahdollisuus niistä selviytyä. Varkaudessa on yhdessä tekemisellä perinteitä ja vuoropuhelua tarvitaan tänäkin päivänä. Ideoita ja innostusta tarvitaan tulevaisuuteen ja yhdessä saadaan enemmän aikaan – Varkauden ja koko Keski-Savon kehittämisen kannalta. Oppilaitosten vetovoima, elinkeinoelämärakenteen monipuolisuus ja yhteistyö yrittäjien kanssa – siinä muutamia asioita nostettuina esille Varkauden kaupunginvaltuuston seminaarikokouksesta, jota jatkettiin ryhmätöiden merkeissä.

Evästyksiä kaupunginvaltuutetuille antoivat puheenvuoroillaan Pohjois-Savon liiton aluekehityspäällikkö Jari Jääskeläinen, Savonia AMK:n rehtori Mervi Vidgrén, Savon koulutuskuntayhtymän johtaja Heikki Helve ja Elcoline Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jere Räisänen.

Ennen kaupunginvaltuuston kokouksen alkamista kaupunginhallituksen puheenjohtaja Timo Suhonen videohaastattelussa.

Jätä kommentti