Jaakko Ikonen lähtee kuntavaaliehdokkaaksi

Spread the love
Myös kalastus kuuluu Jaakko Ikosen harrastuksiin. Kuva helmikuun lopulta 2015.

Lakimies Jaakko Ikonen on pitkän harkinnan jälkeen tehnyt päätöksen lähteä ehdokkaaksi kuntavaaleihin 2017 demareiden riveissä. Ikosen mielestä viimeistään nyt on paikallaan saada vauhditettua sukupolvenvaihdosta Varkauden kaupungin päätäntäelimissä. Hän ei tarkoita, että kokeneet päättäjät haluttaisiin pois, vaan sitä, että tietämys kunnallisasioista siirtyisi nuoremmalle sukupolvelle jo kunnallispäätännässä pitkään mukana olleilta.

– Prosessin aloittamista ei ole varaa myöhästyttää, sillä itse asiassa jo nyt ollaan myöhässä. Nuorempi sukupolvi olisi saatava mukaan ja tällä hetkellä myös keski-ikäisiä päättäjiä puuttuu merkittävästi, toteaa Ikonen, jonka mielenkiinnon kohteena kunnallispolitiikassa on erityisesti Varkauden elinkeinopolitiikka ja koko kuntaa koskettava hyvinvointipolitiikka.

Vesa Moilanen

Yksi kommentti artikkeliin ”Jaakko Ikonen lähtee kuntavaaliehdokkaaksi”

Jätä kommentti