Katusählyturnauksessa kamppailtiin finaalitapahtumapaikoista

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Katusähly ja Pistemestari-kiertue pysähtyi Varkauteen perjantaina 12.6. Tapahtuman järjesti Neste Warkaudenportin parkkialueella Hukka-Pallo ry.

Katusählykiertue kiertää ympäri Suomen ja se huipentuu Kampin Narinkkatorilla Helsingissä pelattavaan finaalitapahtumaan 29.8.2015. Finaaliturnaukseen selviytyvät kiertueturnausten sarjavoittajat. Kiertuesarjoina ovat tuttuun tapaan miesten, naisten, firmajoukkueiden, sekajoukkueiden sekä tyttöjen ja poikien sarjat.

Vuosi 2015 on Katusählyn 20. juhlavuosi. Katusählykiertueen rinnalle on lanseerattu ensimmäistä kertaa myös Pistemestari-kiertue. Pistemestari on Salibandyliiton harrastepelaamisen tuote, jossa pelaaja kerää henkilökohtaisia pisteitä, joukkuemenestyksen perusteella. Hukka­Pallolla on tulevalla kaudella tarkoitus testata Pistemestari­menetelmää.

Katusähly Tour 2015-kiertueen Varkauden turnaukseen osallistui 15 joukkuetta. Naisten sarjassa Keiteleen Nuju, tytöissä Hu-Pa Tytöt, pojissa SBRK, SPP ja Puuhapetet, sekajoukkuesarjassa Keikkabussi ja firmasarjassa HRG. Miesten A-sarjassa kamppailivat Team Rotevat, Villit Pläskit, Joensuun Kataja Ski Team ja Sählyfarssi. Miesten B-sarjassa pelasivat Keikkabussi, CLR, Turvattomat Karkulaispojat ja Katuhait.

Helsingin finaalin Varkauden-turnauksesta lähtevät Keiteleen Nuju, Hu-Pa Tytöt, Keikkabussi, HRG, SPP ja Keikkabussi.

Salibandya pelataan myös kesällä. Kesän salibandyleirin Hukka-Pallo järjestää Jäppilässä Juhannuksen jälkeen  22.-26.6.

Teksti ja kuvat: Vesa Moilanen

Jätä kommentti