Tulossa: Poikkitaiteellinen improvisaatioesitys ”Klonks & Klonks”

Spread the love

Taidekeskus Väinölän Wäinölä Areenalla Varkaudessa on tiistaina 9.7. klo 18 alkaen luvassa mm. tanssia, musiikkia, draamaa, beatboksausta, ilveilyä, mongolialaista kurkkulaulua ja kaikenmaailman pikkupoikain keksimiä hassuja instrumentteja sekä yllätyksellisiä elementtejä, kuten soiva kaulin.

Esityksen keskiössä ovat epätyypilliset soittimet, liikkeet, äänenkäyttö, ihmisten kohtaaminen sekä hassu ja epätyypillinen käytös. Esitys sisältää muun muassa musiikkia, tanssia ja klovneriaa. Kaiken hauskuuden tuottajina ovat kuopiolaisartistit – tanssija, näyttelijä, sairaalaklovni, muusikko Jasu Parviainen ja laulaja, lauluntekijä, trubaduuri, koomikko Juuso Happonen.

Kuulostaa perin mielenkiintoiselta – kyseessä on Klonks & Klonks, joka on EpäTyyppien luoma, osallistava ja poikkitaiteellinen improvisaatioesitys. Sen parissa voi kokea ja myös tuottaa esitykseen jotain epätyypillistäkin toimintaa!

– Ota kaveri mukkaan, niin sekkii suap jottaen haaskoo kesäpäevään, Klonksit-poejat kertovat.

Esitys sopii kaiken ikäisille ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Rahoittajina esitykselle toimivat: Taiteen edistämiskeskus – Taike, Suomen Kulttuurirahasto /Pohjois-Savon rahasto ja Pohjois-Savon kunnat.

Esityksen järjestäjinä ovat Varkauden kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut ja Taidekeskus Väinölä.

 

Jätä kommentti