Dekkarihahmot-kilpailu käynnistynyt

Spread the love

Voita liput Pieksämäen Dekkarit Festivaaliin osallistumalla kilpailuun, jossa haasteena on keksiä dekkarityylinen hahmo. Esittele hahmon ulkonäkö joko valokuvaamalla itsesi tai tuttusi pukeutuneena hahmoksi tai askartelemalla tai piirtämällä hahmon visuaalinen ilme. Lemmikitkin hahmoina ovat sallittuja.

Kirjoita myös lyhyt kuvaus hahmon nimestä, roolista, toiminnasta ja luonteesta. Hahmo saa olla uskottava tai koominen. Voit osallistua haasteeseen yksin tai yhteisellä työllä kaverin kanssa. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa esittelette kaksi erilaista hahmoa kuvineen ja kuvauksineen yhdessä kilpailutyössä.

Kilpailutyöt lähetetään sähköpostiosoitteeseen media.sykkeessa@gmail.com viimeistään keskiviikkoon 24.7. mennessä. Laita sähköpostiviestin otsikoksi ”Dekkarit -24”.

Sijoita sähköpostiviestin alkuun yhteystietosi (etu- ja sukunimi sekä puhelinnumero), kirjoita hahmotekstit yhteystietojen alle ja lisää hahmokuvat viestiin liitetiedostoina. Parin kanssa osallistuessa molempien dekkarihahmojen tiedot, kuvat ja molempien osallistujien yhteystiedot tulevat samaan sähköpostiviestiin. Kuvien maksimikoko saa olla 1500 pixeliä kuvan pidemmältä sivulta ja tekstikuvauksien pituus hahmoa kohden saa olla enintään 150 sanaa.

Kilpailun voittajat arvotaan ja voittaneisiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Kisapalkintoina jaetaan kuusi kappaletta lippuja kahden päivän ajaksi Pieksämäen Dekkarit Festivaaliin (arvo 35 euroa). Palkinto sisältää lauantain 27.7. iltapäivän ohjelmassa olevan teatteriesityksen ensi-illan, Nobel-palkitun, englantilaisen näytelmäkirjailija Harold Pinterin kirjoittaman modernin näytelmäklassikon Ruokahissi, Ari Wahlstenin ohjaamana. Näytelmän esittää Valintojen kivi.

Parina osallistuneet ja arvonnassa voittaneet kilpailijat saavat molemmat lipun.

Huomioi, että Pieksämäen Dekkarit Festivaali on päivinä la 27.7 – su 28.7 eli hyvin pian voittajien julkistamisen jälkeen.

Toivotamme jännittäviä kilpailutunnelmia!

Jätä kommentti