Tulossa: ”Lavalle, lamps” kesäteatterissa Varkaudessa

Spread the love

Musiikillinen maalaiskomedia Lavalle, lamps tulee Teatteriryhmä Savon Pariisin tulkitsema ensi-iltaansa perjantaina 5.7. klo 18 Taidekeskus Väinölän Wäinölä Areenalla Varkaudessa. Käsikirjoittaja on Satu Seppä ja näytelmän ohjaa Tuomo Salmela.

Näytelmä kertoo parin viikon aikana maalaiskylän tapahtumista; huoli tanssilavan pelastamisesta, kiinnostusta maitoauton kuljettajaa kohtaan, nuorison halu päästä pois pienistä ympyröistä, uusimpien juorujen käsittely kauppa-autolla… Näytelmää siivittää 70–80-luvun tanssilavamusiikki.

Lavalle, lamps -näytelmä on väliaikoineen parin tunnin mittainen. Väliaikatarjoilusta huolehtii Könönpellon Martat. Näytelmällä on kaikkiaan kahdeksan esitystä Wäinölä Areenalla. Ensi-illan jälkeen lauantaina 6.7. klo 13 ja klo 16, sunnuntaina 7.7. klo 13 ja 16, perjantaina 19.7. klo 18, sunnuntaina 21.7. klo 13 ja klo 18. Viljolahden Toukolassa näytelmää esitetään perjantaina 2.8. klo 18 ja lauantaina 3.8. klo 18. Varaukset ja tiedustelut 040 7729477/Sirpa

Äänihaastattelussa ohjaaja Tuomo Salmela ja käsikirjoittaja, näyttelijä Satu Seppä

Tuomo Salmela ja Satu Seppä 2.7.-24

Jätä kommentti