Tulossa: Varkauden KesäKlassinen -festivaali

Spread the love

Varkauden KesäKlassinen on yhteisöllinen tapahtuma, jossa yhdistyvät Varkauden luonnon kauneus, urbaani miljöö, mielenkiintoiset konserttipaikat, loistavat artistit ja upea ohjelma. Hyvä yhteistyökumppanien verkosto on tapahtuman kulmakivi. Näiden seurauksena syntyy erityinen ilmapiiri, joka on ihastuttanut yleisöä vuodesta 2017 lähtien. Festivaalin ytimessä on tietenkin musiikki ja esiintyjät.

Varkauden KesäKlassinen 2024 -festivaali järjestetään 4. – 7.7.2024. Festivaali pidetään tänä vuonna seitsemännen kerran. Konsertteja on vuosien ajan pidetty monenlaisissa tiloissa eri puolilla Varkautta ja tänäkin vuonna on taas uusia tiloja.

Ohjelmatiedot löytyvät netissä osoitteessa: varkauden-kesaklassinen.fi

Äänihaastattelussa Varkauden KesäKlassinen -festivaalin taiteellinen johtaja Markus Hallikainen

Markus Hallikainen 24.6.-24

 

Jätä kommentti