Vekara-Varkauden 30-vuotisjuhlanäyttely kirjastossa

Spread the love

Vekara-Varkauden juhlanäyttely kirjaston toisen kerroksen näyttelysalissa on oleellinen osa tämän kesän festivaaliviikkoa. Näyttely esittelee Vekara-Varkauden historiaa valokuvien, esineiden ja kävijämuistojen kautta. Näyttelytilaan on lavastettu satumainen, herkkuja notkuva juhlapöytä, jonka äärellä voi leikkiä synttäreitä satuhahmojen kanssa.

Näyttelyn työpajassa voi värittää tai piirtää oman juhlateoksen suurelle taideseinälle. Yli 6-vuotiaat voivat osallistua myös värittämällä jättiläiskokoista Vekara-värityskuvaa, jolla koristetaan puistokonsertin lava sunnuntain 16.6. päätöskonserttiin.

Näyttelyn kuvakavalkadin jälkeen on lapussa kehotus kurkistaa labyrinttiin, että ”miltä Vekara-Varkaus näyttää vuonna 2024”. Kävin kurkistamassa labyrinttiin – ja siellä odotti yllätys…

Jätä kommentti