Seikkailujen Saari kutsuu jälleen Vekara-Varkaus-festivaaliviikolla

Spread the love

On tullut se aika vuodesta, kun perinteikäs Seikkailujen Saari rakentuu osaksi Vekara-Varkaus-festivaaliviikkoa. Lastenkulttuurikeskus Verso toimii Seikkailujen Saaren tuottajana, ja saaren seikkailujen materiaalia ovat olleet valmistamassa Varkauden kaupungin kesätyöntekijöinä 25 nuorta. Ja todella paljon on saatu aikaiseksi – perjantaina puoliltapäivin vieraillessani Tehtaan koululla, seinällä oleva taulu jo sen todisti tehtyjen toimintojen suorittamisesta. Seuraavaksi on materiaalien siirtäminen Seikkailujen Saareen Tyyskänniemen Koukkulaan, Varkauden Vaaputtajien majan lähimaastoon, ja maanantaina pääsee tekemään uusia seikkailuja teemalla ”Vinkeät vuosijuhlat”.

Äänihaastattelussa Varkauden kaupungin ja Lastenkulttuurikeskus Verson johtava kulttuurituottaja Terhi Siippainen sekä kesätyöntekijät Panu Muuruvirta ja Teea Siippainen

Terhi Siippainen, Panu Muuruvirta ja Teea Siippainen 7.6.-24

Jätä kommentti