Tulossa: Pieksämäen Dekkarit-festivaali isolla kirjailijakattauksella

Spread the love

Keskisen Suomen kesäinen kirjallisuustapahtuma rikoskirjallisuuden ystäville, Pieksämäen Dekkarit-festivaali, järjestetään nyt toisen kerran Pieksämäellä 27.–28.7. Häkkilän tilalla. Nimellä ”Dekkarit – Rikospaikkana Varkaus”, festivaali käynnistyi ensimmäistä kertaa Varkaudessa heinäkuun lopulla vuonna 2016 ja viikonlopputapahtumaa järjestettiin siitä eteenpäin vuosittain.

Pieksämä Dekkarit-festivaali tuo tänäkin kesänä paikalle nimekkäitä, tunnettuja kirjallisuuden alan henkilöitä. Tapahtumaviikonloppua vietetään rennossa, mukavassa seurassa ja yhdessäolon merkeissä. Mukana on kymmenkunta kirjailijaa haastateltavina ja ensimmäisen tapahtumapäivän iltapäiväohjelmassa siirrytään teatteritaiteen pariin, kun Valintojen kivi esittää Harold Pinterin modernin näytelmäklassikon Ruokahissi, Ari Wahlstenin ohjauksessa.

Ohjelmatiedot netissä: hakkilantila.fi

Äänihaastattelussa Farmi Suomi-ohjelman pehtoori, Valintojen kivi-näyttelijä Terho Häkkinen, Dekkarit-festivaalitapahtuman perustaja Jaakko Ikonen ja Valintojen kivi-näyttelijä Jari Kauppinen

Terho Häkkinen, Jaakko Ikonen ja Jari Kauppinen 6.6.-24

Jätä kommentti