”LOVE ME TINDER” käynnistää Tahkon Talviteatterin viidennen kauden marraskuussa 2024

Spread the love

Tahkon Talviteatteri avaa viidennen kautensa riemukkaalla ”LOVE ME TINDER” -komedialla 7. marraskuuta 2024 Break Sokos Hotel Tahkon maisemasalissa. Ohjaaja Riitta Pasasen odotukset ovat korkealla: luvassa on sykähdyttävää musiikkia ja hervotonta huumoria.

Esityksen on käsikirjoittanut joukko tunnettuja nimiä: Minna Koskela, Petja Lähde ja Satu Rasila. Koskela tunnetaan erityisesti Kumman kaa -sarjasta, Rasila Salatut Elämät -sarjan käsikirjoitustiimistä ja Lähde muun muassa Fingerpori -elokuvasta. Näytelmää tähdittävät muusikko Henry Mikkonen, Sanna-Mari Niiranen, Mikko Laitinen, Tuomas Näresalmi ja Miia Lappalainen sekä Pekka Räsänen, Ulla Antikainen, Maija Rissanen ja Ismo Rautiainen. Teoksen ohjaa Pohjois-Savossa vaikuttava teatteriohjaaja Riitta Pasanen. Teatterin tuottaa Siilinjärven Teatteri.

Samaistuttavia kohtauksia deittimaailmasta

Rakkaudennälässämme me kaikenikäiset ihmiset, nuorista senioreihin, päädymme sovittamaan itseämme jos jonkinmoisiin vastakappaleisiin ja odotukset parisuhteelle saavat helposti epärealistiset mittasuhteet. Vain paras versio itsestä on kyllin hyvä – mutta kenelle?

”LOVE ME TINDER” käsittelee deittailun kommelluksia ja sen ainoan oikean etsimistä – hauskalla ja musiikilla höystetyllä otteella. Ohjaaja Pasanen kuvailee:

– Jonkinlainen osuma se on hutikin ja sen jälkeen tarkkuus parantuu, ehkä.

Teatteri-illat Break Sokos Hotel Tahkon uusissa tiloissa

Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen iloitsee tulevasta kaudesta.

– Tulevalla talvikaudella tullaan näkemään viihdyttävää teatteria ja saamme nauttia myös musiikkista, nouseehan lavalle meidän Nilsiän oma talentti Henry Mikkonen. Tästä tulee hauska komedia, joka sopii oikein mainiosti Tahkon illanviettoon.

– Viime kaudella katsojamäärät nousivat todella hienosti ja odotan, että tulevalla kaudella pääsemme jälleen kehittymään katsojamäärissä Anna Hämäläinen ennustaa ja jatkaa:

– Olen ylpeä siitä, että Tahkon talviteatteri on saavuttanut paikkansa Tahkon ohjelmatarjonnassa.

Tahkon Talviteatterin Love me Tinder -komediaa esitetään aikavälillä 7.11.2024–1.3.2025 (17 esitystä).

Jätä kommentti