Pohjois-Savon sydänlasten kevätretki suuntautui Varkauteen

Spread the love

Varkauden Sydänyhdistys ry järjesti viime marraskuussa Sydämellä sydämeen -liedkonsertin, jossa konsertoimassa olivat tenori Aimo Karinen, säestäjänään klassisella kitaralla Jouko Takala. Konsertin tuotto kohdennettiin Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Pohjois-Savon alueosastolle, joka toteutti kevätretken Varkauteen, tutustumiskohteina Mekaanisen Musiikin Museo ja Varkauden vesitorni.

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Pohjois-Savon alueosasto on perustettu vuonna 2020, kun Iisalmen ja Kuopion alueosastojen toiminnat yhdistettiin. Alueosaston tavoitteena on järjestää mukavaa ja monipuolista toimintaa jäsenten toivomusten ja tarpeiden mukaan. Yhdistyksen jäsenille tarjotaan mahdollisuuksia kohdata muita alueen sydänperheitä vertaistuen merkeissä.

Keskeisintä toiminnassa ovat mm. ulkoilutapahtumat, uintireissut, keilailu, elokuvaillat, jääkiekko- ja jalkapallo-ottelut sekä tietysti pikkujoulut ja erilaiset tietopäivät. Toimintaa pyritään järjestämään vähintään parin kuukauden välein. Vuosittain järjestettävässä alueosaston syyskokouksessa valitaan toimintaryhmä ja suunnitellaan toimintaa.

Äänihaastattelussa Kirsi Paasikallio ja Tiina Kangas-Ahola, Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Pohjois-Savon alueosastosta

Kirsi Paasikallio ja Tiina Kangas-Ahola 18.5.-24

Jätä kommentti