Laulaja Nat Newborn Hönkäys-leiriorkesterin solistina

Spread the love

Hönkäys-leiri on iloinen esitellessään vuoden 2024 konserttinsa tähtikattauksen. Get on – Swingillä kesään -konsertti, joka järjestetään sunnuntaina 19. toukokuuta klo 14 alkaen Warkaus-salissa, kokoaa yhteen viiden orkesterin soittajia Savonlinnasta, Rantasalmelta, Juvalta, Pieksämäeltä ja Varkaudesta ja saa solistiksi yhden Suomen jazzmusiikin kirkkaimman nimen, Nat Newborn.

Nat Newborn, legendaarinen laulaja – jazzmuusikko, on vakiinnuttanut asemansa jazzin huipulla vuosikymmenten ajan. Hänen energinen ja taidokas esiintymisensä on vakuuttanut yleisöä ympäri Suomen. Tämä konsertti tarjoaa harvinaisen tilaisuuden kokea hänen virtuoosimaisen laulunsa Varkaudessa sekä laulajana että säveltäjänä.

Yhdessä Nat Newbornin kanssa lavalle nousee Vt23 Jatsiorkesteri yhdessä Hönkäys-leiriorkesterin kanssa. Orkesterin innostuva ja innovatiivinen lähestymistapa jazzmusiikkiin luo unohtumattoman tunnelman konserttiin.

Erityistä tässä tapahtumassa on myös se, että Visa Luttinen, tunnettu suomalainen muusikko ja säveltäjä, esiintyy alter egonsa Nat Newbornin roolissa. Tämä tuo konserttiin lisäväriä ja syvyyttä, kun yleisö pääsee kokemaan Luttisen musiikillisen monipuolisuuden eri persoonallisuuksien kautta.

Lisäksi lavalle solistin roolissa nousevat Jani Markkanen alttosaxofoni, Tarmo Sipola tenorisaxofoni, Andras Fonagy pasuuna sekä Maria Loponen laulu. Maria duetoi myös Nat Newbornin kanssa mm. Erik Lindströmin säveltämän Etkö uskalla mua rakastaa -kappaleen

Konsertin johtavat Ernio Arricone alias Erno Tiittanen ja Janne Juutilainen. Erno ja Nat ovat tehneet yhteistyötä jo useammalla vuosikymmenellä. Erno on tullut tutuksi mm. Riku Niemi Orchestran sovittajana ja trumpetistina sekä jazz musiikin kouluttajana.

Sunnuntaina 18.5. on koettavissa unohtumaton jazzmusiikin iltapäivä Varkaudessa. Väliajalliseen konserttiin on vapaa pääsy, vapaaehtoinen maksu.

Äänihaastattelussa Visa Luttinen, alter ego Nat Newborn

Nat Newborn 14.5.-24

 

Jätä kommentti