Flooran päivän rauhankulkue

Spread the love

Kolmatta kertaa Taideniitty-taiteilijatalo järjesti rauhankulkueen Varkaudessa maanantai-iltana 13.5. – Taulumäen torilta kaupungin halki pitkin Kauppakatua, Taipaleentietä, Wredenkatua ja Ahlströminkatua päätyen Kissakoskenkadulle Taideniittyyn. Kulkueeseen oli mahdollisuus liittyä matkan varrelta ja kulkueesta voi erkaantua halutessaan missä tahansa reitin varrella. Ennen kulkueen starttaamista, kuultiin Waltterin koulun 4 B-musiikkiluokan kaunis musiikkituokio.

Koskettava musiikkihetki – Waltterin koulun 4 B-musiikkiluokan esittämänä.

Rauhankulkueen ytimessä oli tuoda esiin rauhan merkitystä elämää ylläpitävänä ja elinvoiman kannalta tärkeänä asiana. Tarvitsemme oman mielemme rauhaa ja hyvää kanssakäymistä läheisten ja etäisten ihmisten kesken. Rauha on ainoa kestävä rakennusaine kansojen ja valtioiden välillä.

Jätä kommentti