Tulossa: Teatterin Taikaa-kurssi Vekara-Varkaus-festivaaliviikolla

Spread the love

Varkauden Teatteri ja Vekara-Varkaus-festivaaliviikko tarjoavat tänäkin vuonna mahdollisuuden tutustua teatterin tekemiseen. Kaikilla 10–16-vuotiailla teatterista kiinnostuneilla lapsilla ja nuorilla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla mukaan teatteriryhmäämme.

Kurssilla tutustutaan roolihahmon luomiseen ja valmistetaan näytelmä yhdessä Tenho-nuorten kanssa. Tänä vuonna vetäjinä ovat innostavat, Varkauden Teatterin ammattilaiset ja teatteri-ilmaisun ohjaajat Eeva Aitta ja Iiris Salmela.

Kurssilla tehdään yhdessä koko perheen teatteriseikkailu Operaatio aurinkomatka.  Näytelmässä Luna-keijun Ratsupossu joutuu lomamatkallaan pulaan. Luolamies Urho ja Tonttu Mahtipontikas rientävät keijuystävänsä avuksi. Harjoitukset ja esitykset toteutetaan ti 11.6. – la 15.6.2024.

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 10 teatterin tekemisestä kiinnostunutta lasta ja nuorta, iältään 10–16-vuotiaita. Osallistujat eivät tarvitse aikaisempaa kokemusta näyttämötyöstä.

Teatterin Taikaa-kurssin järjestäjänä toimii Varkauden Teatteri yhteistyössä Vekara-Varkauden kanssa. Kurssilla pääsee tekemään teatteria oikeassa teatteriympäristössä.

Lisätietoja: toimisto@varkaudenteatteri.fi

Ilmoittautumislinkki aukeaa maanantaina 13.5. klo 19.

Ilmoittaudu linkistä: https://forms.gle/cj19WgLUPtNW7eMTA

 

 

Jätä kommentti