Loma Savossa -matkamessut osoituksena tapahtuman merkityksestä

Spread the love

Keski-Savon alueen matkailutarjontaa esiteltiin näyttävästi Loma Savossa -messuilla Warkaus-Salissa lauantaina 27.4. ja tuntui ihan siltä, että Varkauden ”superlauantai” oli tietyllä tavalla keväänavaus ja askeleet ovat piakkoin kohti kesää.

”Superlauantai” tarkoitti sitä, että Varkaudessa oli kahdet avajaiset, Varkauden museokeskus Konsti avautui, samoin Wanhan Warkauden Kauppahalli, molemmat Vanhan Varkauden alueella. Ja Warkaus-salissa pidetyt matkailumessut osoittivat, että nyt oli ilmassa todella positiivista pöhinää. Messuilla oli mukana nelisenkymmentä näytteilleasettajaa ja kävijöitä jopa tungokseen saakka. Noista näkymistä on hyvä jatkaa – odotellaan seuraavia matkamessuja tulevaksi.

Ja mennessä lauantai-iltaa kohden, Kaks Ruusun Soittosalissa esiintyy Edu Kettunen. Ja Varkauden Teatterissa näytöksenä Iltatähti. Niin – että eikö muka Varkaudessa tapahdu – on niin sanotusti jokaiselle jotakin.

Äänihaastattelussa Navitas Yrityspalvelujen yritysasiantuntija Kirsi Mutka-Paintola

Kirsi Mutka-Paintola 27.4.24

Jätä kommentti