Sotevaltuutettu Simo Kokko: Kolme keskusta tuottamaan terveydenhuollon palveluja

Spread the love

Pohjois-Savon hyvinvointialueen sotevaltuutettu, yleislääketieteen dosentti  Simo Kokon mukaan hyvinvointialueen vahvana yhteisenä näkemyksenä on ns. kolminapaisuus, kolme keskusta, Iisalmi, Kuopio ja Varkaus, jotka yhdessä tuottaisivat erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yhteen sovittamisen. Hän toteaa, että hallituksen ei pitänyt lähteä puuttumaan terveydenhuollon yksityiskohtiin – piti antaa vain yleisraamit. Varkauden Hyvinvointikeskus Aallon ympärivuorokautisen päivystyksen osalta hänen mielestään ”taloa ei pidä jättää yöksi tyhjäksi”.

Äänihaastattelussa yleislääketieteen dosentti, sotevaltuutettu Simo Kokko

Simo Kokko 24.4.-24

Varkauden Sydänyhdistys ry:n kevätkokouksen avasi yhdistyksen puheenjohtaja Kari Rajamäki.

Jätä kommentti