Rakkaus – Klubi-illan teemana teatterilla

Spread the love

Keskiviikkona 8.5.2024 klo 19 Klubilla vietetään yhteisöllinen ilta rakkauden teeman ympärillä – etsitään vastausta kysymykseen: ”Mistä rakkaus alkoi?” –  Varkauden Teatterin tunnelmalliseksi uusitussa aulalämpiössä lauteille nousevat Varkauden Teatterin monitoimi-ihmeet Jani Jeulonen ja Miia Immonen.

Illan laulut ja tekstit on koottu katsojien meille lähettämistä tarinoista ja musiikkitoiveista. Illan aikana kuulemme mm. Maaritin kappaleen Hymypoika ja Jaakko Tepon kappaleen Hilma ja Onni. Klubi-illan aikana koetaan ja tutkitaan rakkauden moninaisia polkuja.

Teatteri-Baari palvelee yleisöä ennen Klubin alkua sekä väliajalla. Illan arvioitu kesto on puolitoista tuntia, sisältäen 20 minuutin väliajan. Ovimyynti avautuu tunti ennen Klubin alkua.

Jätä kommentti