Vuoden positiivisimmat palkittiin Varkaudessa

Spread the love

SavonSampo 2024-messujen toisena päivänä julkistettiin ja palkittiin Varkauden positiivisin varkautelainen henkilö ja positiivisin organisaatio/yritys/yhteisö. Warkauden Nuorkauppakamari järjesti äänestyksen, joka toteutettiin kahdessa osassa. Ensimmäinen osio toteutettiin 4.-17.3.2024, jonka jälkeen arvovaltainen raati valitsi jatkoon yleisön ehdotuksista 3-5 ehdokasta molempiin kategorioihin.

Vuoden 2024 positiivisimpana henkilönä palkittiin liikunnanopettaja Vesa Piira ja positiivisimpana yhteisönä/yrityksenä Keskuskonttori. Kunniamaininnoilla palkittiin Katja Kaila ja K-Market Herttu.

Messujen parhaimpana näyttelyosastona palkittiin Kalustetalo Kinnunen, kunniamaininnan sai Kukkakauppa Nuppu ja Silmu.

Varkauden positiivisin -palkitsemisseremonioiden yhteydessä messuväelle jaettiin kuultavaksi tärkeitä asioita elämäämme. Ole ihminen ihmiselle, hyvä vahvistaa hyvää, kun hyvän laittaa kiertämään niin kaikki voittavat, positiivisessa vuorovaikutuksessa kysellään ja kuunnellaan, tunnustetaan toistemme läsnäolo – niin, ja vaikeuksienkin keskellä löytää hyviä asioita.

Jätä kommentti