SavonSampo-messut tuo esiin Keski-Savon elinvoimaa

Spread the love

Warkauden Nuorkauppakamari ry:n SavonSampo-messut on varma kevään merkki. Tänä viikonloppuna Varkauden Liikuntatalolla pidettävillä messuilla on pitkät perinteet, nyt jo 24. kerta. Koronavuosien jälkeen messut toteutuivat viiden vuoden tauon jälkeen, mukana on yli 100 näytteilleasettajaa – Liikuntatalon edustalla, salissa, juoksuradalla ja kolmannen kerroksen peilisalissa. Mukana on yrityksiä, yhdistyksiä ja toimijoita, jotka pitävät Keski-Savon aluetta elinvoimaisena.

Tekemällä oppii. Nuorkauppakamarin väki on messuprojektien välityksellä vuosikymmenestä toiseen talkoovoimin rakentanut SavonSampo-messut, joka Varkauden kaupunginjohtaja Joonas Hännisen mukaan on erittäin merkityksellinen asia koko Keski-Savon yhtenäisyydelle ja samalla edelleen vahvistetaan alueellista yhteistyötä.

– Yhdessä louhitaan hyvää ja vaurautta, yhteistyö ja yhtenäisyys olkoot loppumaton vaurauden lähde, hän sanoi avatessaan messut virallisesti. Messujen toisena päivänä sunnuntaina puoliltapäivin julkistetaan Varkauden positiivisin -äänestyksen tulokset ja klo 13.45 julkistetaan messujen paras osasto. Messujen tarkemmat tiedot ja ohjelmaosuuksien aikataulut löytyvät osoitteessa: https://jcwarkaus.fi/savon-sampo-messut/

 

Jätä kommentti