SavonSampo-messut viikonlopulla Varkaudessa

Spread the love

Varkauden Liikuntatalolla on luvassa tuttua ”pöhinää” 13.-14.4. – Warkauden Nuorkauppakamari ry:n järjestämän SavonSampo-messujen merkeissä. Messupäällikkö Marianna Turusen mukaan messuilla on mukana yli 100 näytteilleasettajaa – nähtävää ja koettavaa on ulkosalla, Liikuntatalon aulassa, juoksuradalla ja kolmannen kerroksen peilisalissa.

Messut avataan lauantaina 13.4. klo 10.  Kahden päivän aikana ohjelmaa on kaikenikäisille, ”vauvasta vaariin” – messujen tarkemmat tiedot ja ohjelmaosuuksien aikataulut löytyvät osoitteessa: https://jcwarkaus.fi/savon-sampo-messut/

Nostoina ohjelmistosta joitakin esimerkkejä – Olli Halonen, Aliisa Syrjä, Jokeri Pokeri Box, Klovni Dodo, tubettaja Tinke Meet&Greet – Varkauden positiivisin -äänestyksen julkistaminen, parhaan messuosaston palkitseminen ja peilisalissa monenlaista lajikokeilua messukävijöille. Oheisohjelmaa ja puuhaa messuilla on tarjolla useiden yhdistysten toimesta.

Marianna Turunen kertoo, että Varkauden positiivisin -äänestyksen loppurutistukseen tuli tuhansia ääniä ja äänestys oli tiukka – tulos selviää sunnuntaina puoliltapäivin. Tubettaja Tinke Meet&Greet on sellainen suosikki, että hänen luokseen pääsemiseksi järjestetään ohjatusti jonottaminen – tavoitteena on, että mahdollisimman moni pääsee häntä tapaamaan.

Messuille Warkauden Nuorkauppakamari jakoi lastenlippuja Varkauden lisäksi Joroisiin ja Kuvansiin. Käytännön asioista Turunen vinkkaa korttimaksua sisäänpääsyssä, toivottavaa olisi mahdollisimman paljon tulla kävellen loppumatka, vaikkakin paikoitusalueita on Liikuntatalon ympäristössä, mm. Waltterin koulun pihalla osoitetuille parkkipaikoille ja muutoinkin alueella on liikenteenohjaus. Ja kannattaa seurata messujen lähestymistä sosiaalisen median välityksellä.

”Keski-Savon identiteetti ja yhteistyö” on teemana messujen lauantain iltatilaisuudessa, joka on kohdennettu elinkeinoelämälle. Keski-Savo on ollut SavonSampo-messujen keskiössä jo vuosikymmenien ajan – messujen alkumetreiltä lähtien.

Jätä kommentti