Soisalo-opistoon ilmoittautumiset käynnissä

Spread the love

Soisalo-opiston kuvataide-, käsityö-, taideleikki- ja tanssikouluun sekä musiikkiopistoon voi ilmoittautua ensi lukuvuodeksi.

”Oppiminen on kivaa! Opettaja on rento alan ammattilainen ja tunneilla on mukava fiilis!” Kommentit ovat taiteen perusopetuksen asiakaskyselystä tältä keväältä. Palaute oli muutenkin erinomaista. Tunneilla käydään mielellään ja oppilaat ovat tyytyväisiä opetukseen, vastaajien keskiarvo on 3,7 / 4.

Ilmoittaudu netissä: soisalo-opisto.fi, lisätietoja saa toimistolta soittamalla 040 713 8660 tai sähköpostilla: soisalo-opisto@soisalo-opisto.fi.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (pääsykokeita ei ole), innostus aiheesta riittää. Tunnilla voi myös käydä tutustumassa, jos mukaan tulo vielä vähän mietityttää.

Kuvataidekoulun opetusta on Varkaudessa. Käsityökoulun opetusta Joroisissa ja Heinävedellä. Taideleikki- ja tanssikoulun opetusta Varkaudessa, Joroisissa ja Heinävedellä. Musiikkiopiston opetusta Varkaudessa, Joroisissa, Leppävirralla ja Pieksämäellä.

 

Jätä kommentti