Koko perheen riemastuttaja ”Kaislikossa suhisee” tulee ensi-iltaan

Spread the love

Kaislikossa suhisee -lastenkirjan lumoava maailma valtaa Varkauden Teatterin näyttämön uudessa satuseikkailussa, joka tempaisee mukaansa niin lapset kuin aikuisetkin. Ensi-iltansa näytelmä saa lauantaina 13.4. klo 13. Näytelmän vieraileva ohjaaja on Janne Jämsä.

Kati Kaartisen raikas sovitus tuo Kenneth Grahamen yli 100-vuotiaan alkuperäisteoksen vauhdikkaasti 2000-luvulle – tarjoten hassua sanailua, ratkiriemukkaita hahmoja ja sopivassa suhteessa myös jännitystä. Kautta linjan näytelmässä kulkee myös syvempi sanoma ystävyydestä ja rohkeudesta, jotka lopulta punnitaan seikkailun edetessä.

Äänihaastattelussa ohjaaja Janne Jämsä ja näyttelijä Marja Sundgrén

Janne Jämsä ja Marja Sundgren 4.4.-24

Jätä kommentti