”Kultaisen maidon metsästäjät” parrasvaloihin Tenho-ryhmältä

Spread the love

Tenho-ryhmä tuo parrasvaloihin uuden teatteriesityksen Talvi-Vekaran ohjelmistotarjontaan liittyen. Ryhmä on Varkauden Teatterin ylläpitämä nuorten teatteriryhmä, joka on suunnattu nuorille, joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa. Ryhmä on tuottanut esityksiä vuodesta 2015 lähtien.

Nyt Tenho-ryhmän tuotanto on nimeltään Kultaisen maidon metsästäjät. Esitys on nuorten omaa käsialaa, käsikirjoitus, lavastus ja rekvisiitta on ryhmän nuorten toteuttamaa – Wilma Kvick, Heidi Tenhunen, Jori Viljanen ja tuotantoon tarvittavat kuvitukset on tehnyt Enne Flink.  Ryhmän ohjaajina ovat toimineet Tenho-ohjaajat Eeva Aitta ja Iiris Salmela. Esitys nähdään Varkauden Teatterissa maanantaina 4.3. klo 10 ja klo 12. Esityksiin on vapaa pääsy.

Äänihaastattelussa Eeva Aitta, Iiris Salmela, Jori Viljanen, Heidi Tenhunen ja Wilma Kvick

Tenho-ryhmä 26.2.-24

Jätä kommentti