Jälleen neulotaan elokuvissa

Spread the love

Varkauden elokuvateatteri Maximissa järjestetään toista kertaa Neulekino. Nyt puikkoja pääsee kilkuttelemaan leffakatsomoon torstaina 22.2. klo 18.00. Näytös järjestetään yhteistyössä Varkauden Taito Shopin kanssa.

Neulekinoon voi ottaa mukaan neuleen, virkkuun tai muun pienikokoisen käsityön ja katsoa sitä tehdessään samalla elokuvaa. Ketään katsomossa ei häiritse pieni kilinä, lankojen suhina tai kuiskauksetkaan neulomiskaverin kanssa. Salissa on puolihimmeät valot, jotta puikolta mahdollisesti pudonneen silmukan näkee poimia paremmin.
Näytökseen voi tulla myös ilman käsityötä, mutta katsojien on hyvä huomioida näytöksen luonne.

Neulekinon elokuvana esitetään tuore kotimainen elokuva Ohjus. Tositapahtumiin perustuva, mutta dramatisoitu komedia kertoo joulukuussa 1984 Inarijärveen syöksyneestä neuvostoliittolaisesta ohjuksesta ja sen aiheuttamasta kansainvälisestä ja paikallisesta selkkauksesta. Tapausta alkaa selvittää yksinhuoltaja Niina, paikallisen sanomalehden toimittajanoviisi, joka saa eteensä mahdollisen jymyjutun kylässä, jossa ei koskaan tapahdu mitään.

Satiiria, huumoria ja ihmissuhteita railakkaasti yhdistävän elokuvan on ohjannut Miia Tervo ja sen pääosissa ovat mm. Oona Airola, Hannu-Pekka Björkman, Tommi Korpela, Pyry Kähkönen ja Jarkko Niemi.

Liput näytökseen tulevat myyntiin Savon Kinojen verkkokauppaan ja Maximin lippukassalle tiistaina 13.2.

Jätä kommentti