Pohjois-Savon hyvinvointialueella on pyritty jo ennakkoon minimoimaan poliittisten mielenilmauksien vaikutukset palveluihin

Spread the love

Poliittiset mielenilmaukset torstaina 1.2.2024 vaikuttavat hyvinvointialueella lähinnä palvelutuotannon tukitoimiin, kuten siivoukseen, kiinteistöhuoltoon ja kuljetuksiin. Normaalit palvelut asiakkaille ja potilaille pystytään kuitenkin turvaamaan erityisjärjestelyiden avulla hyvinvointialueen palvelupaikoissa.

Siilinjärven terveyskeskuksessa ja Varkauden Aaltokeskuksessa voi torstaina 1.2. olla puutteita siivouksessa. Siitä ei kuitenkaan synny vaaraa asiakkaille ja potilaille. Henkilöstön kanssa on jo ennakkoon suunniteltu, miten häiriöt saadaan pidettyä mahdollisimman vähäisinä.

Vaikutuksia voi olla joissakin yksiköissä myös ruokapalveluissa. Tämä näkyy lähinnä muutoksina ruokalistoissa. Asiakkaille turvataan kuitenkin täysipainoiset ateriat ja erityisruokavaliot poikkeustilanteesta huolimatta.

Poliittiset mielenilmaukset eivät vaikuta hyvinvointialueen kuljetuksiin. Kaikki terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät lääke-, näyte-, tarvike- ja välinehuollon kuljetukset pyritään hoitamaan, mutta viiveitä voi esiintyä.

 

Jätä kommentti