Varkauden Teatterin kevään avaa musiikillinen tragikomedia ”Mielipuolen päiväkirja”

Spread the love

 

Varkauden Teatterin kevätkauden 2024 avaa näytelmä, joka perustuu löyhästi Nikolai Gogolin kertomuksiin Nenä ja Hullun päiväkirja. Näytelmän käsikirjoitus on Esa Leskisen ja Sami Keski-Vähälän, ohjaus, videosuunnittelu ja lavastus ovat Ville-Veikko Valtasen. Mielipuolen päiväkirja on vauhdikas ja musiikilla täydennetty tragikomedia laskenta-assistentti Putkosen elämän haasteista globaalissa kilpailuyhteiskunnassa. Kumpi loppujen lopuksi on hullumpi – Putkonen vai maailma? Kevätnäytäntökauden aikana Mielipuolen päiväkirja saa 23 esitystä.

Äänihaastattelussa näytelmän ohjaaja Ville-Veikko Valtanen ja pääroolin tulkitsija Pekka Johansson

Ville-Veikko Valtanen ja Pekka Johansson 26.1.-24

Jätä kommentti