SavonSampo -messujen esiintyjät julkaistu

Spread the love

Perinteiset SavonSampo -messut palaavat keväällä viiden vuoden odotuksen jälkeen. Messutiimi on julkaissut kaksipäiväisten messujen esiintyjät.

SavonSampo -messut järjestetään Liikuntatalolla 13.-14.4.2024. Kaksipäiväisen tapahtuman suunnittelu on jo kovassa vauhdissa ja viikonlopun esiintyjäkaarti on nyt valittu. Esiintyjiä ja ohjelmaa on koko viikonlopun ajan kaikenikäisille.

Musiikista messuilla vastaavat vastikään ensimmäisen albuminsa julkaissut Aliisa Syrjä sekä hiteistään ”Pohjola” ja ”Suomen kesä” tunnettu Olli Halonen.

Perheen pienimpien viihdyttämisestä vastaavat Klovni Dodo ja monen vanhemmankin lapsuudesta tuttu Jokeri Pokeri Box -taikashow.

Messuilla tullaan näkemään myös sirkusammattilais-tubettaja Tinken Meet&Greet.

Esiintyjien aikataulut tarkentuvat kevään aikana ja ohjelmaan voi tulla myös lisäyksiä. Viimeistään nyt on hyvä hetki lisätä SavonSampo -messut kalenteriin.

SavonSampo -messuja on odotettu pitkään ja messuille odotetaankin vierailijoita sankoin joukoin Keski-Savon alueelta. Warkauden Nuorkauppakamarin apuna messujen järjestämisessä ovat yhteistyökumppanit; Varkauden kaupunki, Oma Säästöpankki Oyj, Peeässä sekä Hotel Oscar.

Messutiimiin otetaan lisävahvistuksia

Warkauden Nuorkauppakamari etsii joukkoihinsa aktiivisesti lisää jäsenistöä. Esimerkiksi tapahtumatuotannosta kiinnostuneelle nuorelle aikuiselle nuorkauppakamaritoiminta on loistava ponnahduslauta ja kehitysalusta. Messujen järjestäminen on suuri ponnistus Warkauden Nuorkauppakamarille.

Jätä kommentti