Pilkki12 käynnistää Pilkkikuun

Spread the love

Sprinttikilpailunakin pidetty Pilkki12 käynnistää jälleen kuukauden kestävän Pilkkikuu-kilpailun. Pilkki12 on nimensä mukaisesti kaksitoista tuntia kestävä talvikilpailu, kun Pilkkikuuta kisataan 29.2.2024 asti. Molemmissa kilpailuissa sentit ratkaisevat voittajan.

Suomen Vapaa-ajankalastajien järjestämät rajattomat Pilkkikuu- ja Pilkki12-kilpailut alkavat molemmat lauantaina 27. tammikuuta aamuyhdeksältä ja Pilkki12 loppuu samana iltana kello 21.00. Pilkkikuu jatkuu koko helmikuun ja näin karkausvuotena saadaan ekstrapäivä aikaa hakea ratkaisevat voittokalat jään märemmältä puolelta! Kilpailukaloiksi hyväksytään viime vuoden tapaan ahven, kiiski, made, siika ja särki. Näistä kolme pisintä eri lajin kalaa muodostavat joukkueen lopputuloksen.

Osallistumismaksu oikeuttaa automaattisesti sekä Pilkki12:een että Pilkkikuuhun osallistumiseen. Fiilistely-sarja kutsuu rennommin ottein kalaan ja Pro-sarja on oikea osoite tosissaan kilpaileville pilkkijöille.
”Viime vuonna nähtiin molemmissa kilpailuissa komeita tuloksia ja tämäkin vuosi tarjoaa takuulla samankaltaista jännitysnäytelmää. Kullakin kalalajilla on oma kerroin eri kalalajien tasavertaistamiseksi. Eli pieneksi koetusta kiiskestä saattaa siis muodostua ratkaiseva saalis yhteistuloksen pistesaldoa silmällä pitäen. Nähtäväksi jää, millaisia raitapaitoja, siikoja tai mateita tänä vuonna kilpailjoiden koukkuihin haksahtaa”, sanoo Suomen Vapaa-ajankalastajien kalatalousasiantuntija Marcus Wikström.

Pilkki12- ja Pilkkikuu-kilpailuja tukevat Baits.fi, Rapala, Finlandia Uistin, Eumer, Kalastuskolmio ja Kuusamo Uistin.

Lisätietoja kilpailuista: vapaa-ajankalastaja.fi/pilkki12/

Jätä kommentti