”Perheenisän käsikirja” teatterin kevään ensimmäisessä Klubi-illassa

Spread the love

Keskiviikkona 7.2.2024 klo 19 Klubilla vietetään perhearkeen pureutuvaa yhteisöllistä iltaa. Silloin Varkauden Teatterin tunnelmalliseksi uusitussa aulalämpiössä lauteille nousee teatterinjohtaja Juha Vuorinen esityksellään Perheenisän käsikirja.

Perheenisän käsikirja tarkastelee kirpeän hauskasti ja lempeän piikikkäästi lapsiperheen arkea isän näkökulmasta. Esitys hakee vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: ”Asuuko kaikki maailman tavara lapsiperheissä?”, ”Loppuuko murrosikä koskaan?” ja ”Tuleeko vaimon antamien tehtävien aina sijoittua tärkeyslistan kärkeen?”

Yhden miehen talk show’ta isännöi perhe-elämän kokemusasiantuntija Juha Vuorinen.

Teatteri-Baari palvelee yleisöä ennen Klubin alkua sekä väliajalla. Klubi-illan arvioitu kesto on 1,5 tuntia, sisältäen 20 minuutin väliajan. Ovimyynti avautuu tunti ennen Klubin alkua.

Jätä kommentti