Kiekkopäivä juniorijääkiekon tukemiseen helmikuun alussa

Spread the love

Varkaudessa kiekko-oppinsa ammentaneet entinen SM-liigapelaaja Aki Räisänen ja pelaaja-agentti Pekka Toivanen ovat kutsuneet joukon huippukiekkoilijoita pelaamaan hyväntekeväisyysotteluun, jolla kerätään varoja varkautelaisen juniorijääkiekkoilun hyväksi ja edistetään paikallista jääkiekkokulttuuria.

Mukana on entisiä varkautelaisia sekä myös SM-liigan ja NHL-pelaajia. Samalla kunnioitetaan edellistä sukupolvea, sillä varkautelainen WU on pelannut yhden kauden jääkiekon pääsarjassa SM-tasolla kaudella 1963-64. Hyväntekeväisyysottelussa on kunniavieraana tuo maineikas joukkue.

Kiekkopäivän ohjelmassa lauantaina 10.2.2024 on hyväntekeväisyysottelu Aki Räisänen Charity Team vs Pekka Toivanen WL105 ja Warkis edustuksen ottelu NPS Areenalla, sekä hyväntekeväisyysillallinen, -huutokauppa ja iltajuhla tansseineen Hotel Oscarissa.

Kiekkopäivä järjestetään vapaaehtoisvoimin ja tapahtumapäivän yhteistyössä ovat mukana seuraavat tahot: Warkauden Lehti, Varkauden kaupunki, Hotel Oscar,  Autokari, Varkauden Aluelämpö, Nordic Power Service, Mainos Forum, Warkis Juniorit ja Warkis.

Kiekkopäivän tuotto lahjoitetaan Warkis Varkaus ry:n juniorijääkiekkotoiminnan tukemiseen!

Lisäinfoa tapahtumapäivästä löytyy somekanavilla: https://www.instagram.com/kiekkopaiva/ ja https://www.facebook.com/kiekkopaiva2024

 

 

Jätä kommentti