Urheilijat ja Liikuntatoimijat Framille -juhla maaliskuussa

Spread the love

Varkaudessa käynnistyi vuoden 1990 maaliskuussa todella laaja-alainen urheiluseurojen ja liikuntajärjestöjen toteuttama paikkakuntakohtainen yhteistoiminta. Pitkäjänteisen yhteistoiminnan toteuttamisen kunniaksi palvelujärjestö Varkauden Urheiluseurat ry järjestää yhteistyön vuosipäivänä, torstaina 14.3.2024 varkautelaisen liikunnan ja urheilun historiaa kunnioittavan sekä tulevaisuuteen suuntaavan Urheilijat ja Liikuntatoimijat Framille -juhlatilaisuuden Taitotalo Navitaksen Ankkuri-kokoustilassa klo 17.30 – n. 20.00.

Juhlatilaisuuden ohjelmassa on mm. ”Lentopallogurujen paidat seinälle” ja puheenvuorossaan Pohjois-Savon Liikunnan puheenjohtaja Jaakko Kurosen teemana on ”monipuolisuutta nuorten liikunnan ja urheilun kilvoitteluun”. Tilaisuudessa julkistetaan Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleriaan nimetyt henkilöt, luovutetaan ansiomerkkejä, palkitaan pokaalein ja kunniakirjoin vuoden 2023 lajiensa parhaat urheilijat ja liikuntatoimijat sekä jäsenseurojen vuoden 2023 paras urheilija.

”Jakkaroidenvarauksen” ja mallikkaan kahvitarjoilun mahdollistamisen vuoksi tilaisuuteen mukaan tulemisesta toivotaan ilmoittautumista järjestäjätaholle: hannu.kiminkinen@co.inet.fi ja puh. 0500 279 926.

Jätä kommentti