Alman urasta ja elämästä kertova dokumenttielokuva valkokankailla maaliskuussa – katso traileri!

Spread the love

Kansainvälistä uraa tekevän, poikkeuksellisen lahjakkaan laulaja-lauluntekijä Alman tähänastinen elämä ja ura on koottu Alma Life Must Be Beautiful -dokumenttielokuvaksi, joka saapuu valkokankaille maaliskuussa. Elokuvan on ohjannut Pamela Tola. Katso virallinen traileri tästä!

 

Tällainen on Alman dokumenttielokuva

 

Elokuva valottaa ensimmäistä kertaa Alman elämää, uraa ja persoonaa, matkaa ryysyistä rikkauksiin, kertoo selviytymistarinan köyhän perheen lapsesta maailman isojen lavojen staraksi. Se näyttää aitoa arkistomateriaalia Alman lapsuudesta viimeisimpiin keikkakiertueisiin intiimeistä hetkistä ystäväporukan kesken uran ja julkisuuden kääntöpuoliin. Elokuva on autenttinen ja henkilökohtainen kuvaus siitä, kuka on Alma-Sofia Miettinen.

Oon tosi jännittyny, mut onnellinen, että tää dokkarielokuva tulee vihdoin ulos! On ollu hankala pitää tätä salaisuutta sisälläni, koska ollaan kuvattu tätä niin monta vuotta, lähestulkoon koko mun elämä. Dokkari on todella raaka ja rehellinen, ja se tottakai jännittää ekstra paljon. En oo päästäny ihmisiä koskaan aikasemmin näin aidosti lähelle mua, Alma kommentoi.

 

Mittava ura

 

Kymmenen vuotta sitten Idolsista ensin suomalaisten tietoisuuteen ja nopeasti maailmanlaajuisesti tunnetuksi artistiksi noussut Alma on tehnyt merkittävää kansainvälistä uraa sekä kirjoittanut biisejä maailmantähdille kuten Miley Cyrusille, Ariana Grandelle, Lana Del Reylle ja Charli XCX:lle. Lisäksi hän on työskennellyt ruotsalaisen huipputuottajan Max Martinin (Backstreet Boys, Pink, Britney Spears) kanssa.

Alman menestyskappaleita ovat muun muassa Karma, Dye My Hair ja Chasing Highs. Hänet on palkittu Suomi-palkinnolla, MTV Music Awardseilla, The European Border Breakers Awardsilla (EBBA) ja kolmella Emma-palkinnolla. Alma on tulevassa Emma Gaalassa ehdolla viidessä kategoriassa ollen yksi tämän vuoden eniten ehdokkuuksia kerännyt artisti. Nyt yksi unelma jälleen täyttyy, kun kokoillan elokuva saa ensi-iltansa.

Elokuvassa ovat esillä myös Alman kaksonen Ano Miettinen, vanhemmat, puoliso Natalia Kallio, artistit Sini Sabotage, Erika Vikman, Miley Cyrus sekä fanit, managerit, biisintekijät, tuottajat ja toimittajat.

– Tutustuttuani Almaan, ymmärsin, että hän on hyvin ainutlaatuinen persoona ja hänen elämänsä olisi kertomisen arvoinen tarina. Näin siinä myös paljon yhtymäkohtia oman elämäni ja urani kanssa. Alma kertoi, että hänellä olisi 15 tuntia kuvattua videomateriaalia matkan varrelta. Päädyimme lopulta tekemään yhteistyötä, dokumenttielokuvaa, mutta sitä varten tuli kuvata myös lisää sisältöä. Yhtäkkiä tekemiseen menikin kolme vuotta. Arkistomateriaalia oli loppujen lopuksi paljon enemmän kuin 15 tuntia, mutta ne auttoivat ymmärtämään Alman matkaa yhä paremmin. Projekti on ollut äärimmäisen kiinnostava ja odotan lopputulosta, ison yleisön vastaanottoa innolla. On ollut etuoikeus tutustua niin persoonalliseen ja lahjakkaaseen tyyppiin kuin Alma ja kertoa hänen tarinansa, kommentoi ohjaaja Pamela Tola.

Elokuvan tuottaa Lucy Loves Dramalle Oskari Huttu sekä levittävät Scanbox Entertainment ja Cinemanse.

Jätä kommentti